Uživatelská příručka Masážní přístroj Scarlett SC 206 bílý |
|
Masážní přístroj je určen pro uvolnění napnutého svalstva a zvýšení tonusu Při každodenním použití se během několika minut můžete zbavit stresu a únavy, zmenšit riziko usazovaní solí a celulitidy, a také dosáhnout ozdravného efektu Příkon 15 W Praco...
|
|
|
Návod Stolní mixér Scarlett SC 4143 béžová barva |
|
Příkon 500 W Moderní ergonomická konstrukce Průhledná nádoba o objemu 2 l Velmi kvalitní ocelové nože Snadné používání a čištění Pulzní tlačítko, 2 rychlosti, auto -čistící funkce OSTI Dvě rychlosti, Navíc mlýnek Bezpečnostní uzavírací systém Ba...
|
|
|
Český návod k použití Kávomlýnek Scarlett SL 1545 stříbrný |
|
luxusní design příkon: 150W kapacita 70g ( 7 šálků kávy) ostří z nerezové oceli bezpečnostní uzavírací systém velké spouštěcí tlačítko pro snadnou obsluhu pulzní tlačítko průhledné víko – kontrola umletí kávy ergonomická konstrukce Barva: stříb...
|
|
|
|
Návod k použití Vysavač podlahový Scarlett SC 281 červený |
|
Příkon 1500 W Sací výkon 340 W Elektronická regulace výkonu 3 násobný filtrační systém Omyvatelný HEPA filtr Objem nádoby na prach 2 L Transparentní nádoba se systémem CYCLONE Chromové teleskopické trubky Přívodní kabel 5 m s navijákem Vestavěné příslu...
|
|
|
Stolní mixér Scarlett SC 4143 bílý - Instrukce k obsluze |
|
Příkon 500 W Moderní ergonomická konstrukce Průhledná nádoba o objemu 2 l Velmi kvalitní ocelové nože Snadné používání a čištění Pulzní tlačítko, 2 rychlosti, auto -čistící funkce OSTI Dvě rychlosti, Navíc mlýnek Bezpečnostní uzavírací systém Ba...
|
|
|
Návod Rychlovarná konvice Scarlett SC 021 G šedá |
|
Cestovní konvička Malá cestovní konvička Scarlett je praktický pomocník na dovolenou. Kapacita 0,5l postačí pro přípravu dvou šálků čaje nebo kávy. Samozřejmostí je skryté topné těleso, 360° středový konektor i automatické vypnutí. Dodáváno včetně d...
|
|
|
Návod k obsluze Kuchyňská váha Scarlett SC 1210 bílá |
|
Kompaktní design Nádoba s upraveným hrdlem pro kapalné suroviny Mechanická stupnice Maximální zatížení: 3 kg přesnost ± 30 g Stupnice: 25 g Snadné čištění Velmi přehledná stupnice Kapacita nádoby: 1.5 L Barva bílá...
|
|
|
PDF návod ke stažení Sendvičovač Scarlett SC 1119 černá barva |
|
sendvičovač příkon 700 W 2-plátkový čtvercové plotýnky oddělené trojúhelníkem s nepřilnavým povrchem pro snadné čistění světelné kontrolky – provozu a teploty ochrana proti přehřátí automatická regulace teploty tepelně izolovaná rukojeť možn...
|
|
|
Návod k použití Masážní přístroj Scarlett SC 209 růžový |
|
Masážní vanička s infra-red topením Vibrační masáž - masážní válečky + masážní kulička, topné těleso, vzduchové trysky 4 provozní režimy: teplá voda s bublinkami 3 odnímatelné příslušenství Infra-červené topení Provozní režimy: teplá vodní ma...
|
|
|
|
Odšťavňovač Scarlett SC 015 nerez - Instrukce k obsluze |
|
Odšťavovač na celé kousky ovoce o výkonu 850 W Šťáva z celých plodů a zeleniny Max rychlost otáček: 20 000 r./min Široký vkládací otvor 75 mm Počet rychlostí: 2 Extra vhodný na celé kousky jablek Automatické zablokování Moderní ergonomická konstrukce S...
|
|
|
Návod k použití Teplovzdušný konvektor Scarlett SC 2159 bílý |
|
Elektrický moderní konvektor na stěnu nebo volně stojící na kolečkách 2 Nastavení napájení: 900 W / 1500 W Ekonomické topné těleso Klasický módní design, možnost instalace na stěnu Mechanický termostat Mechanické ovládání Regulace teploty No-frost režim...
|
|
|
|
Datasheet Odšťavňovač Scarlett SC - 012 nerez |
|
Scarlett odšťavovač na celé kousky ovoce extra vhodný na celé kousky jablek Praktická nádoba na šťávu 550ml Výkon až 600 W pro maximální výtěžnost šťávy Automatické zablokování Moderní ergonomická konstrukce Snadno ovladatelný Šťáva z celých plodů...
|
|
|
|
|
Návod k použití Rychlovarná konvice Scarlett SC 022 bílá/nerez |
|
Cestovní konvička v nerezovém provedení Rychlovarná cestovní konvice v nerezovém provedení o objemu 0,5 l. Příkon 1000 W. Skryté topné těleso. Automatické vypnutí. Ochrana při zapnutí bez vody nebo přehřátí. Barva bílá + nerez. Max. objem vody 0,5 l Př...
|
|
|
|
|